Osnivači

Amit Garg, diplomirao je na Univerzitetu u Indore i sada vodi porodični biznis u Indiji, takoođe podržava humanost. Dok je gostovao u Crnoj Gori zainteresovao se za saradnju i partnerstvo kroz zajedničke projekte. On je zainteresovan za istraživanje tog potencijala uzimajući u obzir razliku između djece i mladih Crne Gore, Indije i širom svijeta. Iako ne radi direktno sa djecom i maladima, u njegovom okruženju nalaze se djeca i mladi koja žive u velikom siromaštvu. Ovo iskustvo može da donese inovativnu perspektivu ovom lokalitetu i gospodin Garg teži da istraži ovo u partnerskim projektima između dvije zemlje.

Olivera Pustinjak, osnivač i izvršni direktor Fondacije iz Crne Gore, profesor razredne nastave. Tokom cijelog života vođena aktivnostima oko djece i mladih, uključena u razne humanitarne akcije, takođe osnivač plesnog kluba Fenix koji djeluje u Crnoj Gori već 6 godina. Zamjenik direktora YMCA u Crnoj Gori.

„Rad sa djecom i mladim ljudima je blagoslov. Pomagati djecu i mladost još veći. Jer svako dijete rođeno na ovoj planeti je dio budućnosti našeg čovječanstva. Samo zdravo odrastanje daje doprinos zdravom društvu.“